top of page
  • Poza scriitoruluiAndreea Rădulescu

Fotografia profesională pentru proprietățile AirBNB - o necesitate

Pregătirile ca locuința ta să fie listată pe AirBNB au ajuns la final iar pentru asta ai investit timp, bani și energie ca totul să arate perfect pentru viitorii oaspeți. Tot efortul tău nu ar putea fi mai bine răsplătit decât prin rezervări cât mai dese iar fotografiile profesionale sunt unul dintre cele mai importante aspecte pentru închirierea casei tale.

Iată câteva motive pentru care trebuie luat în calcul un fotograf imobiliar profesionist:
  • anunțurile cu fotografii frumoase primesc mai mult interes din partea potențialilor oaspeți, mai multe rezervări și duc implicit la câștiguri sporite. Așadar, prima impresie creată de imaginile afișate este crucială.

Mulți dintre potențialii oaspeți vizualizează direct fotografiile și dacă le place ceea ce văd, vor citi și descrierile anunțului, așa că a avea cele mai bune fotografii Airbnb ar putea face diferența între o rezervare sau continuarea căutării.

  • multiple statistici arată că proprietățile AirBNB cu fotografii profesionale câștiga cu 40% mai mult și primesc cu 24% mai multe rezervări comparativ cu gazdele care afișează fotografii de amatori.

  • fotografii profesioniști imobiliari au abilitățile necesare pentru a face ca proprietatea ta să arate spectaculos. Ei știu să abordeze cele mai bune unghiuri pentru a oferi o vizualizare excelentă a spațiului și dețin cunoștințe avansate în ce privește post procesarea.

  • chiar dacă anunțul tau este unul mediu în zona ta, imaginile profesionale îți vor face casa să arate luxoasă și atractivă, mai ales în comparație cu alte anunțuri cu fotografii de amator din același cartier.


Dacă dorești ca potențialii oaspeți să se gândească „wow, casa asta are un preț prea bun pentru felul in care arata”, atunci fotografia profesională pentru închirierea pe Airbnb este absolut necesară.

La Foto Residence găsești fotograful profesionist cu experiență relevantă în domeniul imobiliar care îți va livra fotografii la calitate de revistă. Dacă vrei să câștigi mai mulți bani din închirierea pe termen scurt pe Airbnb programează o ședință astăzi.36 afișări0 comentarii
bottom of page