top of page
  • Poza scriitoruluiAndreea Rădulescu

De ce este importantă fotografia profesională atunci când vindeți o casă?

Cu toții am auzit că o imagine spune mai mult decât o mie de cuvinte, așa că imaginile proprietății tale sunt unul dintre cele mai importante instrumente de marketing pe care le poți folosi.

Sunt agent imobiliar, ce beneficii îmi poate aduce fotografia de interior?


Majoritatea oamenilor își încep procesul de cumpărare online, datorită filtrelor ei își restrâng căutarea după bunul plac apoi răsfoiesc imediat fotografiile din confortul canapelei.

Oamenii vor să vizualizeze proprietatea, nu să citească despre ea. Dacă le place ceea ce văd, atunci vor trece la text.

Așa că a avea fotografii profesionale ale caselor pe care încerci să le vinzi îți poate crea un mare avantaj. Prezentând cu acuratețe o casă online, poți atrage mai mulți cumpărători interesați decât dacă ai posta o fotografie realizată cu telefonul.


Prima impresie este totul în vânzarea unei locuințe, așa că dacă poți oferi imagini excelente ale proprietății pe care o vinzi, cu atât este mai probabil ca un potențial cumpărător să te contacteze. În plus, fotografierea interioară și exterioară pentru imobiliare poate ajuta la evidențierea caracteristicilor locuinței care altfel ar putea trece neobservate, cum ar fi dimensiunea terenului, cartierul înconjurător și diferitele facilități care pot veni cu casa.

Așa că merită să găsești pe cineva care să-ți fotografieze proprietatea în cel mai bun mod posibil.


La Foto Residence acordăm o atenție deosebită fotografiilor imobiliare pentru a pune facilitățile casei tale în cea mai buna lumină. 

Ai o locuința de vânzare dar fotografiile nu ies cum ai dori? Contactează-mă
30 afișări0 comentarii
bottom of page