top of page

Tur Virtual 360º

Transformă modul
în care
explorezi proprietățile

Un tur virtual oferă o vedere de 360 de grade asupra spațiului, permițându-vă să simțiți că sunteti cu adevărat în locație. Cu control asupra mișcării, puteți privi în sus, jos și în jur. Cu funcția de zoom, puteți aduce în prim-plan zonele cheie. Aceste tururi sunt alcătuite din fotografii sferice, creând o experiență captivantă și interactivă.

Perspective impresionante la 360° în interiorul proprietății dvs.

Realitate Virtuală, decizii reale

De ce să alegi un tur virtual?

  • Flexibilitate - Clienții pot vizualiza locația ta în orice moment, fără a fi restricționați de orele obișnuite de funcționare.

  • Accesibilitate - atât pentru vizitatori, cât și pentru proprietari sau agenți imobiliari, tururile virtuale elimină necesitatea de a face deplasări fizice pentru a vizualiza un spațiu.

  • Experiență captivantă - tururile virtuale pot fi interactive oferind vizitatorilor posibilitatea de a explora spațiul în detaliu. Acestea pot include elemente precum puncte de interes, informații suplimentare și opțiuni de navigare între încăperi sau zone.

  • Informativ - atunci când este vorba despre cumpărarea sau închirierea unei proprietăți, un tur virtual oferă potențialilor cumpărători sau chiriași o perspectivă detaliată asupra spațiului. Acest lucru îi ajută să ia decizii mai informate, evitând vizite inutile sau neconvenabile.

  • Promovare eficienta - pentru proprietarii de afaceri, agenții imobiliari sau organizatorii de evenimente, tururile virtuale sunt o modalitate eficientă de promovare a spațiului. Acestea pot fi integrate pe site-uri web sau rețele sociale, atrăgând atenția potențialilor clienți sau vizitatori prin prezentări atractive și interactive.

bottom of page